Autors capítol 3

Hola a tots! Som la classe de 5è A! En total som 23 alumnes, 11 nenes i 12 nens. Som un grup molt carinyós i ens agrada fer moltes abraçades i treballs en grup. Tenim un secret de grup per a que no ens posin deures els professors!! La nostra classe és molt divertida i molt juganera, perquè ens agrada molt jugar, parlar, fer esport... També és important dir que gairebé tots ens coneixem des dels 3 anys, i això fa que tinguem un grup molt unit i que ens estimem molt, per tant tenim una relació molt estreta entre nosaltres.
A Taller de Llengua ens ho passem molt bé amb la Montse, perquè ens fa moltes activitats i tallers molts divertits, com seguint el Fil. Ens ha agradat força fer aquest taller ja que és molt entretingut i ho hem fet amb grup i amb la Montse. Tot i que hem anat justos de temps, creiem que al final ha quedat prou bé el nostre capítol. Esperem que us agradi i que trobeu un rescat per la Cristina!!


Alumnes de 5è de l'Escola Jesús Salvador

Sofía Albanesi, Marc Arjona, Lucía Baños, Adrià Burdó, Àlex Burdó,Jordi Cabañas,  Carla Garcia, Lluis González, Gisela González, David Guijosa, Alex Guillén, Ainoa Jurado, Eric Llopis, Martina Mallen, Adrian Morales, Andrea Navarro, Amaia Pérez, Ivet Periañez, Thalía Raya, Maria Rodríguez, Sergio Romacho, Enric Sánchez, Adam Soler

Professores responsables: Montse Estrada i Rocío Aguilar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada